panna cotta alla confettura di fragole.

title. panna cotta alla confettura di fragole

difficulty. 3

time. 10m

$. 3€

ingredients.

500g nata de cuina.
100g sucre.
100g llet.
6 fulles de cua de peix.
aroma de vainilla.
100 g de confitura de maduixes.

process. 

a/posar la cua de peix en remull.
b/posar la llet amb la vainilla a escalfar (sense arribar a bullir) retirar del foc.
c/retirar la vainilla, escorrer la cua de peix i posar  dins la llet.
d/barrejar la nata i el sucre i posar a foc lent fins al bull.
e/retirar del foc i barrejar amb la llet.
f/posar en un bol 10 minuts fora de la nevera i 4 hores dins.
g/desenmotllar del bol i servir en porcions amb la confitura.

panna cotta

bonus track. http://www.youtube.com/watch?v=n79B3FHi0Fs

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s