bruschetta toscana al pomodoro.

title. bruschetta toscana al pomodoro

difficulty. 0

time. 5m

$. 1€

ingredients.

2 llesques de pa de pagès. toscà o català.
100g tomàquet ben madur.
2 o 3 fulles d’alfàbrega (albahaca o basilisco).
1 all.
oli d’oliva verge extra.
sal.

process. 

a/torrar les llesques de pa.
b/tallar el tomaquet i posar-hi sal i oli.
c/posar all només a la crosta del pa. aquí està el secret.
d/posar el tomàquet triturat sobre el pa.
e/presentar amb les fulles d’alfàbrega.

bonus track. http://www.youtube.com/watch?v=CAaFJEbDqzU

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s