un secret!

les pizzes i les piadines (i en general qualsevol cosa sobre una massa que s’hagi de fornejar) tenen un petit truc que moltes vegades se’ns oblida. cal pensar que els ingredients com el pernil salat s’han d’afegir després de coure.

i la sobrassada també.

i les anxoves també.

i les olives també queden millor!

i la ruca (rúcula en castellà) evidentment també.

apa, no te acostaras sin saber una cosa más!

bonus track. http://www.youtube.com/watch?v=f6vxmoSa1ok

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s