no tinc por. o el truc és que no hi ha truc.

No tengo el miedo de hablar claro, y decir cosas que quiero hacer, o hacer las cosas que quiero hacer… pienso que ser natural, y ser genuino es triunfar. Freddie Mercury

No m’agrada gaire començar amb una cita… però coincidireu amb mi en que no és una cita qualsevol.  Ara porto un temps aquí a Itàlia… i mira, després de passar-les de tots colors, el que he aprés de moment és que ens estem equivocant.

ephemeral1

el que fem tot el dia és intentar ser forts, i rígids i suportar les envestides de la vida… per què ho fem? per convèncer-nos que aquesta és la forma de ser més feliços? no. ho fem per convèncer als altres. és important ser flexible, ser actiu, moure’t, cridar, saltar i començar a ser una mica feliç. hem de relativitzar i acceptar els errors però també hem de lluitar per allò que creiem necessari i adequat.

bicicleta2

i si tot fos mentida? i si el que importa són els petits gestos? i si aquell “enhorabona” de la persona que menys t’esperaves és molt més important que tot el que t’hagi pogut passar en mig any? doncs per mi ha estat així. Mai he fet res que no volgués fer, no per comoditat sinó per principis. La felicitat no és el resultat d’una fórmula matemàtica, però hi ha formes d’acostar-s’hi.

jacobsen nationalbank3

mai hauriem d’oblidar a les persones que ens estimem o que ens estimen. a mi m’està funcionant. tampoc m’agrada gaire tancar els ulls, per mi és molt important el calor que em transmet un somriure, l’ombra que genera aquell arbre o el sorollós silenci d’un edifici ben projectat. el truc és que cal ser un mateix, per triomfar i per ser feliç. el truc és que cal estimar i estimar-se. el truc és que cal jugar, riure i plorar.

el truc és que no hi ha truc.

ps. no podria fer una llista de totes les persones que m’han dut on sóc, que és allà on vull ser. no podria ni voldria. les persones que m’estimo ja ho saben i saben perquè me les estimo. la cançó és per una de les persones més importants a la meva vida.

1. arquitectura efímera; 2.al national bank de dinamarca; 3.el national bank de dinamarca;

bonus track. http://www.youtube.com/watch?v=2AzEY6ZqkuE

Anuncis

2 comments


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s